3 място – Водолей Третото място, бронзов  медал и почетна грамота

...
3 място – Водолей
Третото място, бронзов  медал и почетна грамота
Коментари Харесай

Най-непристъпната жена според нейния зодиакален знак – Топ-3

 1218293-e1503349448474

3 място – Водолей

Третото място, бронзов  орден и почетна грамота се дават на Водолей. На Водолей откровено и се  харесвате и вие и вашите нелепи и  срамежливи нелепости, глупави дарове и цветя.

Тя в действителност обича да излиза с вас на срещи – на спектакъл, в ресторанта или даже в парка. Тя обича да върви и на разположение с вас, да флиртува и да се смее на шегите ви. Всичко това е изцяло откровено, няма и най-малката неистина в него. И също толкоз откровено не желае да си легне с вас. Абсолютно.

2-во място – Козирог

Сребърният орден отива при Козирозите, а да ги спечелите  – си е гнусен номер. Дори да им донесете драконова  глава на ястие – отново няма да ви огрее. Е, може  единствено част от ръката на някоя принцеса, която инцидентно се е заяждала с  Козирога,  по времето, когато се е увличала от анатомия. Но и това надали ще помогне.

Всъщност Козирог не се нуждае от мимолетни романи. Козирогът се нуждае от съществени взаимоотношения от типа „ живели дълго и щастливо и по-късно умрели в един ден “. Но първо желае да живее дълго и щастливо по този начин, както тя си желае. А вие – какво толкоз, опитвайте.

1-во място – Риби

Бам! Първото място и златният орден отиват при Риби! Които, както всеки знае, са доста студени, замислени, потънали в себе си и сякаш не са от този свят. Така че би трябвало да ги превземате по някакъв необикновен метод, само че по какъв начин тъкмо – никой не знае. Изненада! Ние знаем.

Необходимо е да се хвърлите в дълбоките води и и да се престорите на остарял и разкъсан чорап. Тогава,  може би, рибката ще изплува, ще  ви огледа с любознание, ще махне с опашка и ще изчезне в международния океан. Защото в реалност тя не е потопена в себе си. Тя просто  дебне в засада и се крие в красивите корали. Така че, в случай че вие сте решили да я завладявате – тя ще направи „ AM “.

А  там – както се случи. Или незабавно ще ви изяде или първо ще ви  изтезава. Защото да играе  със завоевателите  като котка с мишка, е обичаното й занятие.

Езотерика: Защо сте привлекли тъкмо този мъж/точно тази жена? Защото:

 

Ако не можете да постигнете успокоение, в процеса на “помагане ” най-вероятно ще ви застигат всевъзможни типове страсти, и е малко евентуално да са позитивни. И тогава вместо релаксиращ диалог ще…

Цялата публикация

Мъдрата жена, която получава всичко, което пожелае – легенда

 

В далечните праисторически времена, когато на планетата бродели ужасни диви зверове, подготвени да раздерат всичко, което им попадне пред  очите, когато климатът бил  толкоз леден, че да замръзнеш и да…

Цялата публикация

Коя е най-хубавата жена съгласно нейния зодиакален знак

 

Каква жена би била най-верният другар в благосъстояние и беднотия, в положително и неприятно, в болест и в здраве, и с каква да не се свързвате въoбще – това ще…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР